torsdag 22 juli 2010

En sommardag

Har haft fin besök från Blekinge har varit iväg och badat i havet, fiskat krabba, badat i poolen och massa annat kul. Barnen lekte jätte mycket, jätte kul. Kom snart tillbaka.

Vill ut och fiska makrill men minsta sonen vill inte åka båt längre. Första dagen han skulle med satt han en timme och väntade i bilen innan alla var klara. Men eftersom han fick feber när han var ute med båten och blev sjuk vill han inte längre åka med. Men får väl försöka muta honom med något så han vill åka med, men jag har försökt med det mesta men det fungerar inte. Har ju inte varit ute än med båten eftersom det alltid är något barn sjukt. Stackars mig, haha. Idag är det lite mulet och hänger regn i luften, perfekt fiskeväder.

Fick ta och storstädat innan vi fick besök. Städade i mellan killens rum. Han har ett akvarium med en groda i och fiskar. Men sist när vi städade akvariet var grodan borta tänkte att den hade dött och fiskarna ätit upp den. Men när jag drog bort sängen och skulle städa där under så hittade vi grodan, tyvärr så var den död. Kan bara inte förstå hur den kunde rymma från akvariet.

Sen har minsta killen varit jätte duktig på att mata fiskarna. Kom på honom när han hade jätt dem en och en halv burk med fisk mat. Den stora burken var inte ens öppen. Tror inte att vi behöver mata fiskarna på ca 2 år fram över så mycket mat hällde han i. EN LÄTT IRRITERAD MAMMMA. Så det var ju bara att städa akvariet igen, hade bara gjort det dagen innan...

Ska nu försöka få övertalat sonen att följa med och åka båt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar