lördag 3 juli 2010

Nr 100

Håller nu på att skriva mitt hundrade inlägg, tänk vad mycket man kan skriva om.
Har nu äntligen målat klart badrummet, Ska bara sätta upp listerna runt dörren. Har även målat om dessa men till svart. Det är bara så extremt jobbigt att måla om lister, de ska slippas, målas, målas och åter målas. Hade man köpt nya så hade man åtminstone sluppit att slippa dem. Ska sätta upp dem imorgon väntar på att de ska torka. Har piffat upp och målat hyllor och gjort en grov städning på kaklet. Så nu glänser allt och taket är underbart vitt.
Nästa projekt är köket. Väntar bara på att gubben skall ha semester. Men jag skall även ta och måla taket i köket som just nu har den underbara gula ful furun... Ska bli underbart med ett vitt tak även där.

Har bara 2 barn hemma, den största och den minsta. De mellersta barnen är på Öland med farfar. De har det underbart skönt och badar hela tiden enligt farfar.
Men det känns väldigt konstigt att bara ha ett barn som tjatar på mig hela tiden, när man har 3 tjatisar i vanliga fall.
Men den bästa kommentaren var när barnen skulle åka då säger de
- Vi ska ha semester i fem dagar. Slippa tömma diskmaskinen och städa på rummen. Vi ska ha semester och äta på restaurang varje dag.
Vilka underbart barn man har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar