lördag 27 februari 2010

En vanlig lördag

Har haft en bra dag städat, lagat mat och sett melodifestivalen. Varför finns det inget på tv?
Sitter just nu och tittar på CNN, jordbävning i Chile 8,8 på reichter skalan.
Har nu suttit och tittat över 2 timmar och det ända de visar är Hawaii, som väntar på en eventuell tsunami.

Ser just nu en gubbe på stranden, reporten säger:- den här mannen har kanske ingen tv, dator eller radio så han har kanske inte hört tsunami varningen (ljuder sirener hela tiden), eller så är han helt puckad.
Tänk att puckosjukan finns över hela världen.

Här hemma har det börjat snöa igen (underbart).Har stickat färdigt en mössa, den skulle vara till mig men blev lite liten, så någon annan får ta den. Har betalat räkningarna lika roligt varje gång, vart tar alla pengar vägen???????
Jag vet!!
Kan det möjligtvis vara elbolaget, fick en rejält saftig räkning. När det är som kallast och man behöver elvärme, för vattenrör som fryser och mer ljus eftersom det är kolsvart ute, då höjer man priset eller skyller på att kärnkraftverkens renovering har tagit längre tid en det borde så det finns ingen el tillgänglig så därför måste vi höja priset(vilket jävla skitsnack).
Men ett stort tips om du har tillsvidare pris så ändra åtminstone till rörligt spot pris, elbolagen tar nämligen ut ett högre pris om du inte gör ett aktivt val. Att man inte blir galen på hur elföretagen blåser folk...

Men nu är det sängen som gäller så natti natti lilla blogg.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar