lördag 7 augusti 2010

Ibland får man mycket gjort

och just nu händer det mycket. Har målat allt klart i köket, förutom taket. Ska ta det när det blir sämre väder, typ imorgon hihi.
Vi gjorde en stor ombyggnad på vårat hus för ca 5 år sedan då vi byggde på en våning. Har haft fullt upp med att bli klara på övervåningen så nedervåningen har blivit efter. Sen förra året är övervåningen nästan klar förutom taklister och en liten toalett som ska byggas om några år. Eftersom vi fick riva väggar på botten våningen och har byggt upp stabilare väggar under ombyggnaden så saknas det lite gips på vissa väggar.
Har nu satt upp resterande gips och spaklat i vårat sovrum. Vilket jobb. Nu är det bara slipningen kvar men det är inget roligt. Inte roligt att ha slipdamm över hela huset.
Nu saknas det bara gips på en liten vägg i storarummet och det skall bli så härligt att slippa se uppreglade väggar utan gips. Har även fått upp lister runt sovrumsfönstret, kan inte förstå att lister kan göra så mycket, jätte fint. Sen är det bara målning av väggarna kvar. Kanske ska bli skönt att slippa se uppspaklade väggar, fast just nu känns det så underbart att det sitter gips på väggarna. Ha en underbar natt för nu ska jag se om jag hittar kudden innan jag somnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar