tisdag 3 augusti 2010

Snart klar

med köket. Har nu målat panel och lister i flera dagar. Sista varvet kvar på några fåtal lister. Skall bli klar med det imorgon. Har satt upp panel idag. Tyvärr saknas det några bitar eftersom de gick sönder vid nedplockning. Men det skall finnas några stumpar i förrådet, men det är svårt att ta sig in i förrådet eftersom det aldrig någonsin kan vara i ordning där. Snart klar med köket var väl att ta i det finns ju hur mycket som helst kvar att göra. Måla taket, tapetsera om, socklar, nya bänkskivor mm. Men skall ta det senare, tror jag. Kanske blir allt klart innan jul hihi.
Det bästa är väl att man tröttnar precis innan mållinjen. Det sista blir aldrig klart. Sen börjar man ju alltid med flera projekt samtidigt, kanske inte börjar utan fortsätter med nya ideer på gamla ofärdiga projekt.
Fick som exempel byggt en sänggavel ena kvällen av restprodukter från köket. Och den blev helt okej. Gubben har sågat upp resterna från golvskivorna som det skall bli 2 sittpuffar utav. När de skall bli helt klara vet jag inte. Men det måste ju ändå vara "hållbar utveckling" eftersom vi använder resterna. Varje projekt med för alltid tio nya projekt varav ett av de nya projekten med för ytterligare tio projekt, man blir aldrig klar 10 gånger tio gånger tio i all oändlighet. Men nu skall köket bli klart (innan jul iallafall hahahahaha).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar