torsdag 2 september 2010

Min son hjälten

Har nu varit gift i 5 månader samma dag som vi "firar" 5 månader har vi varit tillsammans i 18 år. Tiden går verkligen fort.
Stort grattis till oss. Tack för att du har stått ut med mig så länge, bara resten av livet kvar mohaha.
Har börjat skolan igen. Verkar som att det blir lite mera att göra denna kursen, men vi får se. Har ju haft litteratur studier idag och fått gjort jätte mycket. Har varit iväg och köpt en ny multiskrivare, trådlös. Nu fungerar den jätte bra efter att försökt att få igång den i 4 timmar. Det är inte så lätt när man får en installationsskiva med, när man inte har någon diskenhet i datorn. Men fick som sagt löst det efter antalet timmar. Litteraturstudierna blev det inte så mycket med idag.
Sen har det ju hänt lite mera saker. Äldsta sonen var iväg och badade med sin klass. Där några ungdomar fick för sig att "låna" en båt som har legat på land i flertalet år och sjösatte den. Drev ut på havet, med en läckande båt. Panik får ungarna. Då får sonen för sig att simma ut och rädda dem 500 meter från land. Som tur var kom han till båten som läckte in vatten och hjälpte dem att ösa, fick sedan för sig att simma in med båten med två kompisar som följt efter. Som tur är kommer det en annan båt och hjälper dem i land. Strax efter kommer sjöräddningen och brandbil. Det är inte roligt att få ett sådant samtal från läraren, man börjar ju tänka på allt som kunde gått fel. Men man är ju ändå en mycket stolt mamma. MIN SON HJÄLTEN...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar