måndag 25 april 2011

Påsk fiske


Ja, då har man varit och fiskat för första gången i år med familjen. Vi stod på klipporna vid Grentången i över 6 timmar. Någon fisk blev det inte, inte ens ett ryck om man inte räknar med tångruskorna och bottennapp. Fikade och grillade korv och för en gångs skulle var det inga barn som gnällde, jo kanske lite mot slutet men det räknas inte. Vilken underbar dag solen värmde rejält så man var nästan sugen på ett dopp. Lilleman fattade för första gången hur man kastar och han fick iväg en hel del bra kast min lilla fyraåring.

Idag har det varit att betala räkningar och jag har även deklarerat, så det blev en hel del röj innan alla papper hittades. Även varit nere och kollat in grannarnas tillbyggnad, vilket lyft. Sen har vi även glömt av att vi var inbjudna på middag hos Lina med familj, fan vad trött jag blir, hur kan man glömma något sådant? Jag som hatar att laga mat.

Imorgon börjar praktiken som varar i 2 veckor och det skall väl bli spännande fast jag hade nog hellre varit hemma och "pluggat". Men snart är middagen klar och det blir potatis och ugnsgrillad lax med god sås till mmmmmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar