tisdag 22 juni 2010

Shopping dag

Har varit i väg på bygg max och köpt material till köket. Men hittade inget golv. Hem lassa av allt och iväg upp till stenungsund och colorama, hittade jätte snygga golv men de var inte i våran prisklass. Lite synd. Men vi fortsatte upp till Uddevalla och bauhaus och hittade ett golv som vi fastnade för direkt. Vad gör man tittar på prislappen. Inte svindyrt men dyrare än vad vi hade tänkt oss. Varför tveka? Gillar man det så köper man det och det gjorde vi. 4000 spänn fattigare men fan vad snyggt det kommer att bli när det är klart. Fast köket är faktiskt 20 m2 så så himla dyrt var det ändå inte.
Har nu nästan allt hemma, skall bara inventera hur mycket isolering vi har eller om det behövs köpas mer.
Skulle behöva inventera de flesta bygg grejer som ligger lite ut spritt. Tyvärr så har de inte riktiga platser än eftersom man hela tiden har olika projekt.
Det var ganska roligt för vi var iväg på biltema och köpte lite elsaker som saknades och sen hittade vi en påse med exakt de elsaker vi köpte. Alltid kul att slösa pengar. Måste ta en röj i förrådet och samla ihop allt och se vad man har. Är det någon som vill hjälpa mig så är ni välkomna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar